Бързи връзки  -> Профил на купувача (ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ)    

Новини 


 
News  УВАЖАЕМИ БЛИЗКИ, ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ НА ИНЖ. РУМЕН БОЯНИН,

Общинския съвет на Българската социалистическа партия гр. Хаджидимово, отправя най-искрени съболезнования по повод неочакваната загуба на инж. Румен Боянин. Думите са безсилни да опишат това, което всички ние изгубихме с кончината на инж. Румен Боянин. Със сигурност БСП загуби един принципен професионалист и достоен човек, мъж с огромно сърце, който отстояваше ценности, като честност, почтеност и справедливост.
Неговият професионализъм и отдаденост в работата ще бъдат запомнени и силно ще липсват на онази част от политическото общество, която копнее за промяна и справедливост.
Публикувано : 25.08.2016 / 17:23Дългогодишният опит на на Другаря Румен Боянин в БСП, му донесе редица отличия, а на нас ни върна вярата, че справедливостта и възмездието в България не са химера, а реалност. Именно тази негова непримиримост вероятно е причина да си отиде така рано и неочаквано от този грешен свят - свят, в който хора като него не могат да бъдат оценени достойно приживе, а липсата им става видима едва след това.
Днес си даваме сметка, че трудностите пред Румен бяха много, а стъпките към промяна на статуквото, които той извърши - болезнено трудни. Силно се надяваме, че направеното от него не само няма да бъде забравено, а ще бъде продължено, защото светлите примери остават и след нас.
Поднасяме нашите искрени и дълбоки съболезнования на семейството, близките и приятелите на Другаря Румен Боянин!

Дълбок поклон пред светлата му памет!


Архив на новините